Dan Voiculescu:

voiculescu-dan.jpgPresedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu (foto), afirma ca premierul Calin Popescu-Tariceanu ar trebui sa vina in Parlamentului cu o declaratie politica prin care sa ceara un vot de incredere.
Liderul conservator subliniaza ca partidul sau va sustine un astfel de demers al primului-ministru si isi exprima convingerea ca aceeasi atitudine o vor adopta toate fortele politice responsabile. Dan Voiculescu este de parere ca, in acest moment, “preocuparile oamenilor nu au nimic in comun cu agenda electorala vehiculata de unii actori politici” iar romanii asteapta de la clasa politica solutii, si nu alte probleme.

“Tensiunile care se manifesta pe scena politica determina in societate si in mediul de afaceri nesiguranta iar Romania are nevoie, in acest moment, de stabilitate”, opineaza Dan Voiculescu. Liderul conservator apreciaza ca “o ratare politicianista” a integrarii la timp a Romaniei in Uniunea Europeana va arunca pe termen lung “o umbra de neincredere” asupra intregii clase politice romanesti.