În primul rând ar trebui să analizăm drumul unui colet de la expeditor până la destinatar:

  1. Înmânarea coletului:Curierul este chemat la destinație, pentru a ridica coletul și are loc un prim impact cu o serie de biocontaminanți transmiși atât pe calea aerului cât și pe suprafețe.
  2. Transportul coletului:Bunurile sunt încărcate în mașina de traseu (de obicei un camion de mărime mare, TIR) unde din nou intră în contact direct cu o altă serie de biocontaminanți din aer și de pe suprafețe.
  3. Livrarea coletului: Coletul este preluat și semnat din nou de către curierul destinatar pentru predare. Acesta este și momentul în care coletul este introdus într-o instituție publică, fără a fi dezinfectat.

În acest moment toată lumea intră în contact direct cu agenții patogeni periculoși care au fost recoltați pe parcursul transportului. Un manager bun al unei instituţii publice este nevoit să caute mereu soluţii inteligente în interesul firmei pe care o conduce. De asemenea, el trebuie să aibă o viziune deschisă şi să împrumute de la modelul altor oraşe europene care au reuşit să se dezvolte.

Compania BIOCOMP a creat și înregistrat conceptul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ® cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C, concept revoluționar ce presupune abordarea holistică a dezinfecției aerului, suprafețelor generale, obiectelor și produselor alimentare împotriva contaminării și transmiterii oricărui tip de agent patogen periculos: virusuri, bacterii, spori de mucegai.

Prin urmare, compania BIOCOMP  a creat o listă utilă cu soluţii care să îi poată ajuta pe managerii instituţiilor publice să se dezvolte şi să susţină demersurile:

  1. Montarea şi utilizarea unor dispozitive cu lumină ultravioletă UV-C profesionale pentru dezinfecția aerului în prezența a 100% sigură a persoanelorce lucrează în cadrul unei instituţii publice;
  • În contextul epidemiei şi nu numai, ne-am gândit să oferim o soluţie unică şi modernă pentru dezinfecţia aerului şi pentru a spori siguranţa mediilor de lucru aglomerate;
  • Oferta cuprinde consultanță, soluții de suport și monitorizare.

 

  1. Utilizarea unor dispozitive cu lumină ultravioletă UV-Cprofesionale pentru dezinfecția suprafețelor în absența persoanelor;
  • sunt special proiectate pentru a se adapta oricărui tip de spațiu și acționează pentru a crea un sistem activ de protecție împotriva agenților patogeni periculoși;
  • Aceste dispozitive pot fi programate să realizeze dezinfecția în timpul pauzelor de masă sau în afara orelor de program, pentru a nu se interfera cu activitățile zilnice ale angajaților.

În concluzie, compania BIOCOMP dotarea unei instituții cu noul sistem profesional de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ asigură condiţiile necesare de continuare a activității umane și de combatere a agenţilor patogeni periculoşi.