În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face decât politica cetăţeanului, a declarat, marţi, edilul Cristian Popescu Piedone, cu prilejul revenirii sale la această instituţie.

„În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului. Noi lucrăm pentru cetăţeni şi pentru România, iar formaţiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat (…) de răul sau de bucuria altuia (…) ce au realizat? Nimic. Mă apuc de muncă chiar de astăzi”, a spus Cristian Popescu Piedone.

El şi-a putut relua mandatul de primar al Sectorului 5, după ce subprefectul Bucureştiului Diana-Anca Artene a semnat pe 22 iunie ordinul privind lipsa motivelor care să justifice menţinerea încetării mandatului său de edil.

Diana-Anca Artene a semnat ordinul prin care s-a luat act de dispozitivul deciziei din 21 iunie pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi s-a constatat lipsa motivelor de fapt şi de drept care să justifice menţinerea încetării de drept a mandatului de edil al lui Cristian Popescu Piedone.

El a ieşit din închisoare, pe 21 iunie, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul în casaţie pe care l-a formulat şi a dispus punerea acestuia în libertate. AGERPRES