egnatia_proiect.jpgContractorul EPC, Egnatia Romania, furnizor de servicii la cheie pentru proiecte fotovoltaice, anunta ca a finalizat lucrarile si a conectat la reteaua de electricitate proiecte fotovoltaice ce totalizeaza 10 MW, in decembrie 2012 si ianuarie 2013.

Mai exact, contractorul EPC (engineering-procurement-construction) Egnatia Romania a dezvoltat si a conectat la reteaua de electricitate un proiect fotovoltaic de 3 MW in Bistrita, pe 21 decembrie 2012. Proiectul solar a fost realizat pentru investitori privati romani. Contractorul EPC anunta ca pentru acest proiect solar au fost utilizate panouri REC 250 si invertoare Power One.

Un alt proiect fotovoltaic de 6 MW a fost conectat la reteaua de energie electrica – pentru investitori straini privati – de catre Egnatia Romania in Varasti, judetul Giurgiu, pe 21 ianuarie 2013. Parcul solar Varasti a fost realizat folosind panouri solare Yingli si invertoare Power One. Egnatia Romania a finalizat recent, de asemenea, un parc solar de 1 MW in Targu Frumos, judetul Iasi, pentru investitori straini privati.

Pana in prezent, contractorul EPC Egnatia Romania a dezvoltat si conectat la reteaua de electricitate parcuri fotovoltaice ce totalizeaza 12,7 MW, pentru mai multi investitori, in ultimele 8 luni. In plus, compania are in lucru mai multe proiecte solare pentru T1 si T2 din acest an.