Contracte de 720 milioane lei semnate de primarii din județul Satu Mare

stef_adrian1.jpgPrimarii oraşelor şi comunelor din judeţul Satu Mare au semnat, marţi, contracte în valoare de 720 milioane lei pentru finalizarea a peste 80 de investiţii pe teritoriul judeţului.
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor, le-au mulţumit primarilor pentru că le-au ascultat sfaturile de a întocmi proiectele care au primit această finanţare.

“Vorbim de o alocare de 720 milioane lei, 160 milioane euro, în acte adiţionale care se semnează azi. Se semnează alocare integrală pentru fiecare proiect în parte, indiferent de ce fel de proiect vorbim, alocare integrală până la finalizarea investiţiei. În momentul de faţă avem prinse aproape 200 de km drum judeţean care are alocare integrală. Este o alocare istorică, eu mi-aş dori ca de asemenea întâmplări să mai aibă parte judeţul Satu Mare, să mai avem acest sprijin. Eu nu pot să nu amintesc sprijinul guvernului Ponta”, a spus Ştef.

Printre investiţii se numără asfaltări, reţele de apă-canal, modernizări de şcoli şi finalizarea pârtiei de schi de la Luna Şes. AGERPRES