Edilul Andrei Chiliman a initiat un nou mod de comunicare, pe blogul personal, pentru a afla „mai repede” care sunt problemele cetatenilor.
Din cauza lucrarilor de consolidare care se desfasoara la subsolul Primariei sectorului 1, site-ul – ca mai toata aparatura tehnica din incinta Primariei – are mari probleme. Astfel, au loc intreruperi frecvente de curent, iar unele retele electrice nu mai exista, precizeaza primarul sectorului 1 Andrei Chiliman pe blogul sau.

”Am receptat mesajele cu privire la pagina de internet a Primariei si nu am vesti foarte bune. Site-ul – ca mai toata aparatura tehnica din incinta Primariei – are de suferit din cauza lucrarilor de consolidare care se desfasoara in acest moment la subsol. Din acest motiv sunt intreruperi repetate de curent, iar unele retele electrice au fost desfiintate. Ma gandesc la o solutie: sa deplasam serverul in
sediul din Piata Amzei, acolo unde se afla acum majoritatea departamentelor”, precizeaza edilul sectorului pe blogul sau.

Potrivit acestuia, la imobilul din Banu Manta nu este caldura dinainte de Anul Nou, iar biroul sau „e pe post de frigider”. „Stam cu totii, eu cu seful de cabinet si inca doua persoane, intr-un birou pe care-l incalzim, cand este curent, cu un calorifer electric. In afara de mine si de cateva cabinete auxiliare, departamentele care lucreaza cu publicul le-am mutat in Piata Amzei, pentru ca in cladirea de pe Bulevardul Banu Manta sunt 2 grade Celsius, in zilele bune. Un capitan isi paraseste ultimul vasul, asa ca nu ma voi muta din primarie.Voi da audiente si imi voi continua programul normal”, spune Chiliman.