Consiliul Judeţean Vranceava avea arhivă electronică, realizată cu fonduri europene nerambursabile

Consiliul Judeţean Vrancea va avea arhivă electronică în urma implementării unui proiect cu fonduri europene nerambursabile în valoare de aproape patru milioane de lei, a anunţat instituţia.

“Aproximativ 3,4 milioane lei, fonduri europene nerambursabile, sunt atraşi pentru digitalizarea arhivei instituţiei, realizarea Strategiei de Dezvoltare a judeţului Vrancea pentru perioada 2021-2027 şi implementarea unor standarde de calitate dezvoltate pentru serviciile publice şi a unui sistem software care să optimizeze activitatea departamentului HR cu scopul de a simplifica procedurile interne de lucru. Contractul de finanţare are o valoare totală de 3,9 milioane lei, din care contribuţia judeţului Vrancea este de 2%”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Vrancea.

Potrivit instituţiei, scopul proiectului este acela de a dezvolta un sistem de management performant, prin îmbunătăţirea calităţii serviciilor furnizate de administraţia publică judeţeană şi aplicarea unor măsuri pentru reducerea birocraţiei şi simplificarea procedurilor pentru vrânceni. Termenul de implementare a proiectului este de 18 luni. AGERPRES