Consiliul Judeţean Suceava a alocat bani pentru a scoate Vatra Dornei din beznă

vatra-dornei_iarna.jpgConsiliul Judeţean Suceava a aprobat în şedinţa de marţi alocarea sumei de 100.000 de lei Primăriei Vatra Dornei pentru a achita o parte din datoria pe care o are municipalitatea către furnizorul de energie electrică.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a trecut pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei punctul privitor la alocarea de fonduri pentru Vatra Dornei, după ce municipiul a rămas fără energie electrică, de la mijlocul săptămânii trecute, din cauza unor debite mari acumulate de primărie către furnizor.

Primarul de Vatra Dornei, liberalul Ioan Moraru, nu a cerut sprijin pentru rezolvarea acestei probleme, deşi iluminatul public este oprit în municipiu de aproape o săptămână, iar primăria nu a avut curent electric până a trecut pe generator. Flutur a dezavuat atitudinea primarului şi a spus că, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Moraru, luni, acesta a decis să ceară sprijin.

“Mă bucur că am reuşit să ajutăm municipiul Vatra Dornei, care trece printr-un moment financiar greu. A rămas în beznă un municipiu pe care îl vrem capitala turismului din judeţul Suceava”, a spus Flutur, subliniind că nu este prima dată când CJ Suceava ajută Vatra Dornei, în acest mandat, iarna trecută localitatea primind ajutor pentru încălzirea centralizată. AGERPRES