Consiliul Judeţean Neamţ a obţinut Diploma de excelenţă pentru “cea mai reprezentativă participare” la Târgul de Turism al României

cjneamt_diploma.jpgParticiparea Consiliului Judeţean Neamţ la Târgul de Turism al României continuă să stârnească, şi după finalizarea manifestării, ecouri favorabile.

La finele săptămânii trecute, la Consiliul Judeţean Neamţ au ajuns două diplome remise de organizatori: una este cea clasică, de participare (care se conferă tuturor participanţilor), dar cea de a doua este una care confirmă că standul CJ Neamţ a fost unul de aleasă ţinută şi că responsabilii instituţiei şi-au făcut datoria. Este vorba de “Diploma de excelenţă” care a fost conferită “pentru cea mai reprezentativă participare în cadrul Târgului de Turism al României”, după cum se menţionează în documentul semnat de Mariana Suciu, Director General Romexpo.

“Această diplomă de excelenţă confirmă faptul ca instituţia noastră nu a mers la acest târg ca să se afle în treabă ci ca să facă un real serviciu turismului nemţean. Ne-am simţit obligaţi ca, la fel ca operatorii din turismul nostru care încearcă să ofere cele mai bune servicii clienţilor, şi noi să prezentăm oferta noastră agenţiilor de turism, ghizilor şi celorlalţi vectori din turism într-o formă care să atragă ochiul dar să aibă şi pecetea profesionalismului. Am şi fost ajutaţi în aces sens – de fapt ne-am ajutat singuri – întrucât toate cheltuielile aferente participării la acest târg, adică mobilier, materiale de prezentare, cheltuieli de transport şi cazare, au fost suportate nu din fonduri proprii ci din fonduri europene atrase printr-un proiect eligibil. Practic, această diplomă confirmă aprecierile iniţiale, standul judeţului Neamţ găzduind, ca semn de apreciere din partea organizatorilor, Cartea de Onoare a Târgului de Turism”, a precizat preşedintele CJ Neamţ, Vasile Pruteanu.

La manifestarea respectivă au expus 130 de expozanţi, fiind prezente şi standuri din 19 ţări străine. Din cele 9 Consilii Judeţene prezente, doar preşedintele Vasile Pruteanu a fost invitat să ţină un discurs la deschiderea manifestarii şi sa taie panglica inaugurală a târgului.

Ca şi la precedentele ediţii, la acest târg, Consiliul Judeţean Neamţ a făcut echipă cu Primăria Piatra Neamţ şi cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului.