Consiliul Judetean Maramures a aniversat 15 ani de activitate

Consilul Judetean Maramures a marcat pe 22 iunie, printr-un moment festiv, 15 ani de activitate.
Evenimentul a reunit circa 160 de invitati, majoritatea angajati ai CJ, parlamentari, functionari publici. Secretarul general al Ansamblului Regiunilor Europei, Klauss Klipp, a trimis o scrisoare de apreciere Consiliului Judetean Maramures, subliniind implicarea institutiei in derularea unor programe europene.

Presedintele CJ Maramures, Marinel Kovacs, a prezentat bilantul realizarilor in cei 15 ani de activitate, dar a remarcat si probleme care nu au fost inca rezolvate, cum sunt infrastructura rutiera si dezvoltarea unui turism de anvergura.
Kovacs si-a exprimat speranta ca in urmatori trei ani ar putea fi finalizat drumul expres Baia Mare-Satu Mare-Ungaria, care ar contribui la scoaterea Maramuresului din izolare, si a salutat intentia companiei aviatice Austrian Airlines de a deschide zboruri directe intre Viena si Baia Mare.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures a acordat o diploma de merit premierului Calin Popescu – Tariceanu, ce ii va fi inmanata la Bucuresti de secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, care a fost prezent la momentul aniversar de la Baia Mare.