maramures_cj.jpgConsiliul Judeţean Maramureş a accesat un credit în valoare de 116 milioane de lei de la CEC Bank pentru a finaliza o serie de investiţii aflate în derulare.

„Decizia de semnare a contractului a fost luată printr-o hotărâre a forului judeţean după mai multe discuţii despre oportunitatea accesării creditului. Creditul semnat cu CEC Bank se întinde pe o durată de 20 de ani, având un timp de graţie de patru ani şi prevede retragerea sumelor numai în funcţie de necesitate. O decizie privind ordinea de priorităţi în utilizarea creditului va fi luată în plenul şedinţelor CJ, însă, mai mult ca sigur, banii se vor duce spre o serie de investiţii aflate în lucru” a declarat, joi, vicepreşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea.

Conducerea CJ Maramureş ar vrea să utilizeze creditul contractat, printre altele, la reparaţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, a drumului judeţean Baia Sprie-Bârsana, realizarea circuitului turistic al bisericilor din lemn, îmbunătăţirea serviciilor din cadrul ISU Maramureş. AGERPRES