Consiliul Judetean Gorj are un site nou

Consiliul Judetean Gorj are, incepand de miercuri, un nou site, angajatii institutiei putand rezolva adresele si sesizarile populatiei si online, prin intermediul acestuia.

Potrivit reprezentantilor CJ, proiectul a fost lansat la inceputul anului 2008 si a costat circa 80.000 de euro, cea mai parte a investitiei, respectiv 88%, fiind bani proveniti din fonduri europene, iar restul din bugetul propriu.

“Gorjenii pot utiliza adresa www.cjgorj.ro pentru a formula sesizari online, evitand astfel deplasarile pana la sediul institutiei. Noul site include si o harta digitala, care va contine toate obiectivele turistice din judet. Suntem de parere ca site-ul, in formula noua, ii va ajuta atat pe angajatii CJ, cat si pe oamenii care vin sa depuna sesizari sau adrese, deoarece duce la economisirea de timp si de hartie”, a declarat Florin Zamfira, manajerul proiectului.

Un astfel de sistem permite standardizarea documentelor interne si a traseelor, optimizarea fluxului informational, monitorizarea stadiului in care se afla un document, arhivarea si localizarea imediata, eliminarea automata a documentelor care au depasit termenul legal de pastrare, aplicarea semnaturii electronice.