Consilierul local USR Andrei Panaitescu a fost ales în funcţia de viceprimar al Sectorului 2 în cadrul şedinţei Consiliului local de pe 27 septembrie.

Potrivit unui comunicat al USR Bucureşti, cu o experienţă de trei ani în Consiliul local, Panaitescu şi-a adus contribuţia la proiectele „cheie” ale mandatului USR în Primăria Sectorului 2. Conform comunicatului, consilierul local a fost implicat în proiectul de lansare a concursului internaţional pentru amenajarea salbei de lacuri, a colaborat în studiile desfăşurate alături de Banca Mondială pentru reabilitarea urbană a zonei Obor şi Moşilor Vechi şi a coordonat proiecte de mobilitate urbană, care au inclus construcţia a peste 36 de kilometri de piste pentru biciclete şi un proiect pilot pentru amenajarea parcărilor destinate acestora.

Pe 28 iunie, viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirilă a anunţat că îşi va da demisia din motive care ţin de viaţa personală şi sănătate. Ea preciza că îşi va continua munca alături de echipa de consilieri USR şi de primarul Radu Mihaiu. AGERPRES