Congres internaţional pe tematică montană la Râmnicu Vâlcea

francu_emilian4.jpgDelegaţi din peste 40 de ţări vor fi prezenţi luna viitoare la Râmnicu Vâlcea, la cel de al IV-lea congres “cei mai frumoşi munţi din lume”, o conferinţă internaţională organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, a declarat primarul Emilian Frâncu.

“Aceasta a ajuns anul acesta la ediţia a IV-a şi timp de mai multe ediţii a fost organizată în diferite ţări ale lumii, printre care China şi Statele Unite ale Americii. Anul acesta, organizarea aparţine Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, vor fi reprezentanţi din 40 de ţări ale lumii, printre care USA, Canada, Australia, Brazilia sau Franţa. Finalizarea conferinţei internaţionale va avea loc într-n spaţiu din parcul Zăvoi, într-o mică zonă, unde vor fi instalate city – light-uri cu imagini din aceste zone minunate. Suntem foarte bucuroşi că graţie celor de la Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea vom avea o manifestare de asemenea anvergură în municipiul nostru”, a spus Frâncu.

Frâncu a mai declarat că acest eveniment are loc în contextul în care parcul Zăvoi va intra într-un amplu proiect de reabilitare, o investiţie din fonduri europene, la finalul căreia, “grădina publică din Râmnicu Vâlcea va deveni u etalon al parcurilor din România”. AGERPRES