Conferinţele “Tax & Finance Forum” vor avea loc pe 10-11 noiembrie la București și pe 18-19 noiembrie la Poiana Brașov

tax&finance.jpgTax & Finance Forum, conferința organizată de BusinessMark, a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 10-11 noiembrie la București, Hotel Radisson Blu și pe 18-19 noiembrie la Poiana Brașov, Hotel Bradul Ana Hotels.

Forumul va reuni experți în taxe și fiscalitate ai celor mai importante companii de consultanță prezente pe piața românească și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din România.

Ediția de la București va include o conferință, dar și seminarii de trei ore ce vor dezbate subiecte de interes pentru mediul de afaceri: noutăți și aspecte practice privind impozitul pe profit, aspecte practice privind ajustarea TVA vs. drept de deducere, noi abordări în inspecțiile fiscale cu privire la locul prestării TVA în lumina substanței economice a tranzacțiilor, campanii de marketing și promovarea vânzărilor – implicații fiscale și juridice.

Evenimentul de la Poiana Brașov va include slot-uri de aproximativ o oră cu prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și European, noua abordare OECD a taxării internaționale, noutăţi legislative în domeniul contabilităţii, preţurile de transfer, planului de acțiune al OECD privind BEPS, prețurile de transfer în slujba rezultatului financiar, regim fiscal societăți tip holding, structuri de finanțare, deductibilitate servicii, impozit pe clădiri, sponsorizări, rezerva legală, modul de declarare a ambalajelor pe lanțul de distribuție și impactul său asupra contribuțiilor la Fondul pentru Mediu, exportul de mărfuri– impactul asupra TVA, campanii de marketing și promovarea vânzărilor – implicații fiscale și juridice.

Printre speakerii implicați în acest proiect se numără:

MIHAELA MITROI, Partener PwC România, Coordonator al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, Vicepreședinte, Camera Consultanților Fiscali

DANIEL PANA, Director, Tax, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România

CIPRIAN GAVRILIU, Director, Departamentul Servicii Fiscale, Prețuri de Transfer, Deloitte România

CRISTINA GALIN, Tax Manager, EY România

LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA

MITEL SPATARU, Tax Manager, FINEXPERT

MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

LOREDANA DANILA, Senior Manager, Servicii de contabilitate, KPMG România

GABRIELA POPESCU, Human Capital Manager, PKF Finconta

VLAD CRACIUN, Senior Manager, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România

CRISTINA OPREA, Senior Tax Consultant, FINEXPERT

ELENA GOGONEATA, Senior Tax Consultant, FINEXPERT

LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA

LELIA GRIGORE, Avocat, Dobrinescu Dobrev SCA

ALEXANDRA LUNGEANU, Economist, Dobrinescu Dobrev SCA

MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

ANA PUȘCAȘ, Manager, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România

LOREDANA DANILA, Senior Manager, Servicii de contabilitate, KPMG România

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ORE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul Camerei Consultanților Fiscali. Partenerii evenimentului sunt: PWC, KPMG, Deloitte Romania, EY Romania, FinExpert, PKF Finconta și Dobrinescu Dobrev SCA.

Pentru detalii şi înscrieri, accesaţi www.business-mark.ro sau contactaţi organizatorii la numărul de telefon 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.