urban_360.jpgBusinessMark organizeaza primul eveniment important dedicat mediului urban romanesc, Urban 360 – Cities Forum, eveniment ce va avea loc pe 14 mai 2015, la Bucuresti, Hotel Radisson Blu.

Printre temele dezbatute de catre specialistii in domeniu se regasesc: Stadiul lucrarilor la marile proiecte de infrastructura: Bucuresti si principalele orase ale tarii; Impactul noilor directive europene privind achizițiile publice asupra proiectelor de infrastructura; Surse de finantare a investitiilor in infrastructura: fonduri europene, Parteneriatul Public Privat, finantarea bancara; Aspecte privind mobilitatea, transportul, interconectarea; Reteaua de transport in comun – Bucuresti si principalele orase ale tarii. Stadiul lucrarilor la Magistrala 5. Perspective pentru Magistrala 6.

De asemenea, se va discuta despre: Strategia de transport intermodal din Romania; Sisteme inteligente de transport. Statii de reincarcare; Sistemele publice de alimentare cu apa – prezent, perspective, investitii; Alimentarea cu energie termica – prezent, perspective, eficientizare; Investitiile in proiecte de crestere a eficientei energetice; Managementul deseurilor in orasele Romaniei – sisteme integrate de colectare a deseurilor; Orasele viitorului – conceptul de smart cities, aspecte, perspective in Romania; Conceptul strategic Bucuresti 2035; Viitorul oraselor industriale, parcuri industriale, centre logistice; Rezistenta oraselor si sistemele de control pentru situatii de urgenta; Iluminat inteligent si eficientizare. Smart grid; Turismul urban – intre cultura si infrastructura- perspective in principalele orase ale Romaniei.

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.business-mark.ro sau contacteaza organizatorii la numerele de telefon 021.313.98.19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro si office@business-mark.ro.