Conferinta “The Best of FMCG” va avea loc pe 4 martie, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti

fmcg.jpgBusinessMark si Cannes Lions Office in Romania anunta organizarea conferintei “The Best of FMCG”, care va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti pe 4 martie si este destinata brand managerilor, marketing managerilor, managerilor de PR si comunicare, directorilor generali si antreprenorilor.

In cadrul evenimentului organizatorii si-au propus sa aduca la aceeasi masa cei mai importanti jucatori din FMCG, unde vor aborda temele de discutie dintr-o alta perspectiva: creativitatea in FMCG ca baza strategica in crearea relatiei cu consumatorul si dezvoltarea de business. Vom afla care sunt principalele trenduri din industrie si cum reusesc brandurile cu traditie sa se pastreze tinere si dinamice. Cum adaptam realitatea unui brand cu istorie la comportamentul consumatorului autohton? Care este secretul din spatele deciziei de cumparare in offline, cat si in mediul digital? Care ne sunt reperele in materie de igiena, alimentatie, hidratare? Dezbaterea va avea si o abordare culturala: vom discuta despre branduri internationale care s-au adaptat excelent la piata din Romania si acum “vorbesc fluent limba romana”, dar si despre branduri romanesti care poarta cu sine specificul acestei piete. In cadrul evenimentului se vor realiza si proiectii cu studii de caz din categoria Best Practice, premiate in contexte internationale.

Speakerii care au confirmat participarea la eveniment sunt:

– Natalia Stroe, Marketing & Business Development Manager, Coca Cola Hellenic Bottling Company

– Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager, AVON Romania & Moldova

– Lana Dumitru, designer, in dialogue with Teo Migdalovici about intelligent brands, magnetic design and delightful shopping- http://www.lanaa.ro/

– Teodora Migdalovici, Cannes Lions Ambassador

– Joseph Hadad, Chef, Joseph Restaurant

– Mihaela Muresan, Marketing Communication Manager, IKEA

– Lucia Costea, Managing Partner, Secom

– Bibiana Stanciulov, Owner, Sonimpex Topoloveni

– Ovidiu Spinu, Owner, La Colline

Un eveniment BusinessMark si Cannes Lions Office in Romania. Partenerii evenimentului sunt AVON Romania si Klarmedia.

Pentru detalii și înscrieri, accesați www.business-mark.ro sau contactați organizatorii la numărul de telefon 021.313.98.19 sau pe adresele de email alice.mitru@business-mark.ro și office@business-mark.ro.