romanian_agribusiness.jpgBusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a conferinței “ROMANIAN AGRIBUSINESS CONFERENCE”, eveniment ce va avea loc pe 7 octombrie 2016, la Hotel Radisson Blu București.

Conferința constituie un prilej de analiză și dezbatere a situației actuale a agriculturii românești, reunind într-un mediu dinamic factori de decizie și cei mai importanți jucători din domeniul agricol. Evenimentul va dezbate teme legate de bilanțul anului agricol 2016, strategia de dezvoltare și perspectivele pentru anul următor, piața terenurilor agricole, impactul Brexit-ului asupra României, perspectivele anului 2017 privind comerțul și exportul de cereale, finanțarea în agribusiness și absorbția fondurilor europene, eliminarea impozitării subvențiilor, aspecte fiscale și legislative specifice industriei precum și alte teme de interes pentru agricultură.

Printre vorbitorii care au confirmat implicarea în proiect, se numără:

VIORICA DANCILA, Vicepreședinte, Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală, Parlamentul European

DAVID EUGEN POPESCU, Director General, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

NICOLAE HORUMBA, Director General, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

SORIN MINEA, Președinte Angst, Președinte Romalimenta

LAURENȚIU REBEGA, Europarlamentar, Comisia pentru agricultură si dezvoltare rurală, Parlamentul European

LAURENŢIU BACIU, Președinte, LAPAR

IULIA CRISTEA, Director Marketing, Caussade Semences

RAMONA IVAN, Director, Direcţia Relaţii Externe şi Finanţări Structurale, CEC Bank şi Preşedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociaţia Română a Băncilor

BOGDAN HOSSU, Director General, Wise Finance Solutions

DORIN COJOCARU, Președinte, Asociația Patronală Română din Industria Laptelui

DRAGOȘ VASILE FRUMOSU, Președinte, Federația Sindicatelor din Industria Alimentară

Un eveniment BusinessMark. Partener principal: Caussade Semences. Parteneri: CEC Bank și Graphtec Design. Partener media principal: AGRO TV.

Pentru detalii si înscrieri, accesați www.business-mark.ro sau contactați organizatorii la numărul de telefon 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.