Baker Tilly România în parteneriat cu BusinessMark Event Management și Camera de Comerț și Industrie Bilaterală România-Marea Britanie (BRCC) organizează conferința “Romania: Destination of choice for British investment”, eveniment ce va avea loc pe 30 septembrie, la Hotel Hilton Bucureşti.

Conferinţa îşi propune să contribuie la promovarea oportunităților investiționale pe care România le oferă atât investitorilor locali, cât și celor străini. Evenimentul va reuni părțile interesate, care au un interes special față de investiții, companii românești cu interese în Marea Britanie, directori importanți ai unor organizații din Marea Britanie și România, din diverse sectoare industriale și reprezentanți guvernamentali oficiali din ambele țări.

Conferința va răspunde la întrebări importante care există în mințile investitorilor, încercând să furnizeze sugestii, opțiuni și strategii disponibile. Pentru a ajuta România să atragă atenția investitorilor, trebuie să căutăm și să adoptăm o nouă perspectivă asupra ofertelor și oportunităților investiționale. În acest scop, conferința intenționează să provoace discuții și reflecții asupra problemelor de afaceri existente, în raport cu mediul macroeconomic și oportunitățile investiționale.

Schimbul de idei și dialogul care se vor crea pe durata conferinței cu privire la practicile concrete necesare intensificării interacțiunilor de afaceri va constitui punctul de plecare pentru viitoare planuri de acțiune.

Printre speakerii prezenţi in cadrul evenimentului se numără:

– Marios A. Klitou, CEO, Baker Tilly România

– Rakes Shaunak , Managing Partner şi Preşsedintele Groupului Baker Tilly UK

– H.E. Paul Brummel, Ambasador UK

– Charlie Crocker, Director, reprezentant al Camerei de Comerț România-Marea Britanie

– Alexandru Nastase, Secretar de Stat, Departmentul de Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat (TBC)

– Valentin Chiliment-Tic, Senior Tax Manager, Baker Tilly România.

Pentru detalii și înscrieri, accesează www.business-mark.ro sau contactează organizatorii la numerele de telefon 021.313.98.19 sau pe adresele de mihaela.ciobanu@business-mark.ro și office@business-mark.ro.