In perioada 14-16 iunie, la Hotelul Continental din Drobeta Turnu-Severin va avea loc Conferinta Regionala pentru Management Modern in Administratia Publica, eveniment organizat de Agentia OSC – Liderul Comunicarii Directe si Portalul National de Administratie Publica www.administratie.ro.
Conferinta Regionala pentru Management Modern in Administratia Publica, editia Turnu Severin, face parte dintr-un ciclu de conferinte al caror scop este educarea si informarea noului tip de manager in administratia publica din Romania. Scopul acestui eveniment este sa faciliteze accesul la informatie si know-how pentru managerii institutiilor din administratia publica din Romania si sa creeze o interfata de comunicare pentru solutionarea problemelor stringente cu care se confrunta acestia.

Vor participa 120 de persoane din management-ul administratiei publice, reprezentanti ai Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, Ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, reprezentanti ai mediului politic din judetele Mehedinti, Caras Severin, Valcea, Dolj, Gorj si Olt.

Pana acum, au confirmat participarea la Conferinta: Oana Mindrut, Expert in Ministerul Internelor si Reformei Administrative; Lavinia Cristescu, Consilier in Ministerul Internelor si Reformei Administrative; Sorin Cristian Nita