cluj_conferinta_admin.jpgPortalul naţional de Administraţie Publică www.Administratie.ro, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România şi Consiliul Judeţean Cluj au organizat la Cluj-Napoca, pe 30 martie, conferinţa cu tema „Investiţii strategice, soluţii pentru revigorarea economiilor locale”.

Conferinţa face parte dintr-un program menit să pună în dezbatere oportunităţile pe care le oferă investiţiile strategice asupra perspectivelor de dezvoltare ale judeţului Cluj. La conferinţă au fost invitaţi să îşi expună punctul de vedere: reprezentanţii autorităţilor locale, reprezentanţii asociaţilor patronale şi profesionale la nivel local precum şi reprezentanţii mediului de afaceri, reprezentanţii mass-media.

Conferinţa a beneficiat de intervenţii şi prezentări din partea:

– Ovidiu NICOLESCU, Preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România;

– Augustin FENEŞAN, Vicepreşedinte CNIPMMR, Preşedinte al Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj (Moderator al evenimentului);

– Victor Popa, Consilier la Consiliul Judeţean Cluj;

– Vasile COZMA, Subprefect, Instituţia Prefectului Judeţului Cluj;

– Dorin C. DOMUŢA, Coordonator Program Cercetare & Dezvoltare, Direcţia de Dezvoltare Strategică, Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest;

– Massimo BATTILANI, Preşedinte Unimpresa România – Filiala Cluj;

– Bogdan BALTAZAR, Consultant Financiar;

– Dumitru FORNEA, Secretar Confederal, Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN;

– Laurenţiu PLOSCEANU, Preşedinte Asociaţia Română a Antreprenorilor
în Construcţii;

– Tiberiu ANDRIOAIEI, Vicepreşedinte Patronatul Societăţilor din Construcţii;

– Bogdan LUPU, Segment Manager CSE, PHILIPS România;

– Crymhylde GALOS, Senior Relationship Manager, Departament Programe Europene, Banca Transilvania.

Evenimentul local de la Cluj Napoca se alătură conferinţei cu aceeaşi temă care a avut loc pe 25 februarie la Alba Iulia şi care a avut un feed-back extrem de pozitiv şi interesant din partea celor prezenţi atât din mediul administraþiei cât şi din mediul de afaceri. Programul de conferinţe va continua, pe parcursul acestui an, cu noi evenimente organizate în marile oraşe din ţară.