mmm_mediu.jpgAnul acesta, în preajma Zilei Mondiale a Mediului, Oameni și Companii și-a propus organizarea primei întâlniri cu actanții principali din domeniul protejării mediului, în cadrul Conferinței Naționale de Management Modern în Mediu. Evenimentul va fi parte integrantă a unei platforme complexe de comunicare, care să vină în întâmpinarea nevoii de relaționare și colaborare între instituțiile de profil, specialiști, companii și ONG-uri care activează în acest domeniu. Conferința Națională de Management Modern în Mediu va avea loc în data de 4 iunie, la Ramada Parc Hotel.

Cu o experiență de peste 12 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active, prin intermediul unor instrumente de comunicare personalizate și pliate pe nevoile clientului, Oameni și Companii este un promotor al comunicării interinstituționale eficiente în cele mai importante domenii de activitate din România.

Politica de mediu este una dintre cele mai complexe politici comunitare, mai ales în contextul relației care se creează între avansul economiei și influențele negative asupra mediului înconjurător. Demersul nostru a pornit de la premisa că dezvoltarea accelerată a tehnologiei atrage după sine efecte atât la nivel micro, al individului în viața de zi cu zi, cât și la nivel macro, al comunității, al modului în care aceasta poate evolua și al moștenirii pentru generațiile viitoare. În contextul acestei evoluții, companiile care au impact direct asupra calității factorilor de mediu, sunt nevoite să realizeze programe și produse care să diminueze considerabil daunele cauzate.

Programul Conferinței Naționale de Management Modern în Mediu

09:00 – 09:30 Înregistrarea participanților.

Welcome coffee

09:30 – 11:30 Sesiuni de lucru I

11:30 – 12:00 Pauză de cafea

12:00 – 14:00 Sesiuni de lucru II

14:00 – 15:00 Prânz bufet

Vor participa reprezentanţi ai Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Administrației Prezidențiale, Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică
și Siguranță Alimentară, din Parlamentul European, asociațiilor și ONG-urilor din țară pentru Protecția Mediului, companiilor furnizoare de soluții și echipamente ecologice, companiilor cu activități în domeniul protecției mediului.

Formularul de participare poate fi descărcat aici.

Pentru mai multe informații:

Toni Mandin – Project Manager

mobil: 0729 039 253;

e-mail: toni.mandin@oamenisicompanii.ro

Liliana Gherghiceanu – Bucharest Branch Manager

mobil: 0721 113 110;

e-mail: liliana.gherghiceanu@oamenisicompanii.ro