mma-it.jpgCea de-a zecea ediție a Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație dedicată sectorului public va avea loc pe 6 septembrie, la București. Organizat sub tema Inovație prin tehnologie în sectorul public, evenimentul va reuni +100 persoane, reprezentanți ai administrației publice centrale, specialiști IT din administrație, reprezentanți ai companiilor cu soluții IT&C.

Agenda evenimentului va include teme de actualitate pentru reprezentanții administrației publice centrale: soluții de finanțare a proiectelor ITC, noua lege a achizițiilor publice, management eficient și modern în administrație, curente de tehnologie etc. Participarea reprezentanților administrației publice centrale este gratuită. Parteneri ai evenimentului sunt HP Inc și Microsoft.

Conferința este parte a Programului Național de Management Modern în Administrație și acordă o atenţie specială componentei de modernizare şi adoptare a soluţiilor tehnologice moderne potrivite administraţiei publice din România. Având în vedere impactul major pe care societatea informaţională, tehnologiile şi instrumentele moderne de comunicare îl au deja în administraţia publică din România, am lansat în anul 2012 o serie de conferințe dedicate exclusiv tematicilor legate de implementarea infrastructurii informaționale și de comunicare în administrația publică centrală din țara noastră.

Pentru mai multe detalii, contactați Coordonator proiect – Ramona Topală

Mobil: 0729 039249

Email: ramona.topala@oamenisicompanii.ro