Conferinţa Naţională de Management Medical Modern şi-a desfăşurat cea de-a XVIII-a ediţie la Sovata, cu o participare de peste 150 de persoane

Oameni şi Companii a organizat în perioada 2 – 4 octombrie 2015 cea de-a XVIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Management Medical Modern – Autorizarea, Acreditarea şi Funcţionarea Spitalelor din România. Evenimentul a avut loc la Hotel Danubius Health Spa Resort, Sovata.

S-a încercat, cu organizarea fiecărei ediţii în parte, abordarea unor tematici de actualitate apelându-se mereu la specialiştii din domeniu. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoii de evoluţie şi progres cu instrumentul primordial de comunicare – dialogul direct – între reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, manageri de instituţii publice şi private din domeniul medical, reprezentanţi ai autorităţilor de sănătate la nivel local şi reprezentanţi ai asociaţiilor medicale interne.

Ocaziile oferite de ediţiile Conferinţei de Management Medical Modern – Autorizarea, Acreditarea şi Funcţionarea Spitalelor din România – pentru toţi actanţii sistemului medical de a se întâlni, de a-şi prezenta preocupările, speranţele, realizările, temerile şi aşteptările sunt benefice şi constructive. Dialogul, cunoaşterea reciprocă, schimbul de opinii şi prezentarea bunelor practici sunt cele mai mari câştiguri pentru toţi participanţii. „Acreditarea nu garantează calitatea actului medical, dar garantează că unitatea respectivă poate face un act medical de calitate.” Dr. Vasile CEPOI.

mmm_toamna2015_mare.jpg

Printre personajele importante participante la acest eveniment se numară şi următorii:

– Dr. Vasile CEPOI, Preşedinte ANMCS

– Luminiţa VALCEA, reprezentant ANMCS

– Liana SUBŢIRELU, reprezentant ANMCS

– Relu CHIŢAC, evaluator coordonator ANMCS

– Dr. Cristina RACOCEANU, MBA, MscAE, ANMCS

Acest eveniment a fost realizat datorită colaborării extraordinare cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate

Şi cu suportul extraordinar al partenerilor:

Innovate IT eMAG Microsoft HPBRINELSynevoTUNICSanrotex TradingADIONInfo WorldUnifarm România MarkasEutronRegina MariaFocalityIQ Water/Divizia Medicală.