Conferinta “Management Public si Evolutie Politica” are loc la Hotel IBIS Nord, din Bucuresti, pe 19 si 20 aprilie

icpm_afis.jpgPornind de la nevoia de a identifica noi modele pentru o dezvoltare administrative si politica a sistemului public din Romania, Fundatia Amfiteatru si Agentia Nationala a FunctionarilorPublici, impreuna cu Centrul de Economia Industriei si Serviciilor din cadrul Academiei Romane, organizeaza Conferinta “Management Public si Evolutie Politica”.
Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua zile, pe 19 si 20 aprilie, si reuneste la Hotel Ibis Nord din Bucuresti, reprezentanti ai autoritatilor publice central si locale, dar si reprezentanti din mediul academic.

In cadrul conferintei vor fi abordate teme de importanta majora pentru sistemul public romanesc, referitoare atat la influentele produse de schimbarile economice, cat si la problem precum regionalizarea si dezvoltarea capitalului uman in conditiile societatii bazate pe cunoastere.

Vorparticipa la lucrari si dezbateri MirceaJorj – Vicepresedinte, Agentia Nationala a Functionarilor Publici; Elena Ciocan – Director General Adjunct, Ministerul Afacerilor Interne; Sergiu Sorin Chelmu – Secretar general adjunct Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Doina Tataru – Centrul de Economia Industriei si Serviciilor, Academia Romana; Adrian Vasilescu – Consilier, Banca Nationala a Romaniei; Prof. Univ. Dr. Corina Ioanas – Academia de Studii Economice Bucuresti; Prof. Univ. Dr. Constatin Hlihor – Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir”; Prof. Univ. Dr. Constantin Schifirnet, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative; Teodora Metiu si Ion Metiu – Dialogica PR.

Evenimentul va incepe vineri, 19 aprilie, orele 16:00 si se va desfasura in sala
Enescu A, hotel Ibis Nord din Bucuresti.

Pentruinformatiisuplimentare: MadalinaPetrescu, Responsabil Comunicare – Fundatia Amfiteatru, Tel: 021.312.58.40, Mobil: 0728.291.412, e-mail: madalina.petrescu@gm.ro