Conducerea Primariei Barlad ameninta ca va pune gunoiul in fata Prefecturii

Conducerea Primariei Barlad l-a amenintat pe prefectul judetului Vaslui ca, imediat dupa Revelion, va depozita in fata sediului Prefecturii gunoiul menajer strans de la populatie.
Masura ce va fi luata de catre autoritatile barladene reprezinta un protest fata de conducerea judetului care nu s-ar fi implicat pentru amenajarea unei gropi ecologice de gunoi, in conditiile in care cea de la Barlad va fi inchisa de la 1 ianuarie 2007.

“Domnul prefect Zaharia nu s-a implicat cu absolut nimic in problema gropii de gunoi a Barladului, desi stia foarte bine ca exista termen precis ca de la 1 ianuarie 2007 sa se inchida din cauza neindeplinirii normelor europene de mediu. Nu ne permitem ca de la anul sa platim amenzi peste amenzi sau sa transportam gunoiul pana la Negresti, la 80 de kilometri, acolo unde va functiona singura groapa din judet. Asa ca mai simplu ar fi sa ne oprim la mijlocul drumului, adica la Vaslui. Dupa noaptea de Revelion, vom descarca in fata Prefecturii doua eurocompactoare de gunoi pe care sa le stranga domnul prefect