Prefectul si subprefectii judetului Olt vor tine audientele in fiecare localitate in care vor fi solicitati, a anuntat purtatorul de cuvant al Prefecturii Olt, Adrian Pop.
Incepand de saptamana viitoare, conducerea prefecturii se va afla pentru cate o zi pe saptamana in cate o comuna sau oras din judet pentru a sustine, la sediul primariilor, audientele. Subprefectul George Stirbu a explicat ca astfel se doreste venirea in sprijinul cetatenilor care nu au resurse financiare pentru a se deplasa la Slatina, la audientele prefectului. In prezent, Octavian Popescu, prefectul judetului Olt sustine audiente doar la Slatina si Caracal. Stirbu a mentionat ca au fost trimise deja adrese tuturor primariilor, astfel incat acestea sa anunte la randu-le cetatenii si sa ii programeze la audiente pe cei care doresc. Conducerea prefecturii va fi insotita in judet la audiente si de echipe de juristi din cadrul institutiei.

Primele doua comune in care Octavian Popescu va merge pentru audiente sunt Movileni si Stoenesti. La sediul Prefecturii Olt vin saptamanal pentru audiente peste 60 de persoane si anual se primesc aproximativ 8000 de petitii si sesizari de la cetateni.