Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Banca Transilvania, o campanie de stimulare a plăţii impozitelor şi taxelor locale prin instrumente de plată electronice. Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, clujenii ar putea câştiga un premiu în bani egal cu taxele plătite cu cardul.

„În cadrul campaniei ‘Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la Primărie’ clujenii care îşi plătesc, până în 31 martie 2011, taxele şi impozitele locale cu cardul, vor intra automat într-o selecţie, de tip tombolă, ale cărei premii constau în câştigarea contravalorii taxelor plătite”, se spune în comunicat.

Cardul cu care clujenii îşi vor plăti datoriile către municipalitate poate fi emis de orice bancă. Tragerea la sorţi va avea loc în luna aprilie, în prezenţa unui notar public şi se vor acorda 20 de premii, fiecare reprezentând suma plătită cu cardul pentru taxe şi impozite, la ghişeele Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Premiile vor fi de minim 50 de lei şi de maxim 250 lei. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic sau prin e-mail că au câştigat un premiu la această campanie. În cazul în care premiul nu este revendicat în maxim 30 zile de la data anunţării lui, premiul va reveni unui câştigător de rezervă. Numele câştigătorilor vor fi publicate şi pe site-ul primăriei. AGERPRERS