pendiuc__tudor.jpgAngajatii Primariei Pitesti si ai serviciilor din subordine vor primi prin rotatie, de joi, cate trei zile de concediu fara plata.

Primarul Tudor Pendiuc a anuntat miercuri ca masura a fost luata in baza legii privind reducerea cheltuielilor din institutiile publice, angajatii urmand sa stea in concediu fara plata cate trei zile in ultimele doua luni ale acestui an.

„Activitatea in institutie va avea probabil de suferit, mai ales la capitolul calitate. Si salariatii de la serviciile subordonate, inclusiv de la salubritate si de la politia comunitara, vor intra in acest concediu fortat. (…) Mai avem in aceasta perioada si alegerile din 22 noiembrie” – a declarat Pendiuc.

El a adaugat ca o parte dintre salariati si-au exprimat intentia sa se prezinte la lucru chiar si in zilele neplatite, pentru a nu afecta activitatea institutiei. „Nu poti sa faci o nunta pentru o suta de persoane cu doua – trei gaini. Se vrea performanta in administratie, dar in aceste conditii e greu. Domnul Boc a fost primar, trebuia sa stie ce inseamna aceasta masura” – a spus Tudor Pendiuc. AGERPRES