Joi, 31 martie, comunitatea OSC-Edumanager continuă seria de întâlniri dedicate digitalizării învățământului preuniversitar cu o ediție dedicată soluțiilor tehnologice destinate managementului școlar. De la ora 15.00, vă așteptăm la o discuție online despre cele mai noi programe și aplicații pe care le aveți la dispoziție pentru administrarea instituțiilor de învățământ, ore în format digital sau hibrid, dar și catalog electronic.

Întâlnirea se adresează directorilor din învățământul preuniversitar, profesorilor, precum și reprezentanților administrației publice centrale responsabili de achiziții în școli. Detalii despre invitați și temele de discuție regăsiți în invitație. Pentru a confirma participarea gratuită la eveniment, avem rugămintea să completați formularul de înregistrare. Întâlnirea beneficiază de sprijinul Microsoft.

Comunitatea OSC-Edumanager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.