Pe data de 18 mai, începând cu ora 12.00, are loc o nouă întâlnire organizată în cadrul comunității de specialiști ITC din administrația publică. Tema acestei ediții este Securitatea în administrația publică.

Odată cu digitalizarea administrației și cu procesele de transformare ale acesteia apar și riscuri în ceea ce privește transferul de date, piederea acestora, până la atacuri cibernetice care să pericliteze întreaga infrastructură. 

Securitatea cibernetică implică prevenirea sau detectarea incidentelor cibernetice, răspunsul la acestea și redresarea ulterioară. În cadrul ediției din data de 18 mai, vom afla mai multe despre ceea ce înseamnă atacurile cibernetice, cum pot fi aceastea evitate, dar și care sunt cele mai frecvente situații întâlnite în practică și cum ar trebui să ne pregătim. 

Invitații zile, Mihai Rotariu – Public Affairs & Communication Leader și reprezentant CERT-RO, Ioan-Cosmin Mihai – Cybercrime Training Officer la CEPOL și Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist la Microsoft România, vor discuta mai amplu despre această temă. Evenimentul va  fi organizat cu suportul Microsoft.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/formular-de-inregistrare-management-modern-in-administratie-securitatea-in-administratia-publica-18-mai/

Aceasta este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.