Pe 17 martie, de la ora 12:00, Comunitatea OSC-Administrație va discuta despre Digitalizarea sectorului public prin finanțări din PNRR.

Invitații evenimentului sunt Michele Giove, Senior Manager, Government & Public Sector, EY, Marius Pădurean, Senior Account Executive for Public Sector la Microsoft România și Eduard Dumitrașcu, Președinte al Asociației Române pentru Smart City. Moderatorul întâlnirii este Mihai-Bogdan Petrișor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Vom afla de la specialiști cum pot fi accesate fondurile din PNRR și ce soluții de digitalizare sunt disponibile pentru administrația publică.

Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitație. Pentru a confirma participarea gratuită, completați formularul de înregistrare.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe Teams. Partenerul evenimentului este Microsoft.

Comunitatea OSC-Administrație este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.