Comunitatea de business Global Manager s-a întâlnit la Bucureşti în cadrul Cocktailului tradițional de primăvară

globalmanager2016_1.jpg320 de antreprenori şi top executivi din companii românești și multinaționale din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 6 aprilie în București, în cadrul celei de-a opta ediţii a Global Manager Business Cocktail. Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară.

Următoarele întâlniri ale comunității Global Manager Business Cocktail au loc în perioada mai – octombrie la Cluj, Braşov, Constanţa, Bacău, Timişoara, Galaţi, Tg. Mureş, Satu Mare și Sibiu. Cocktail-ul de toamnă al comunității din București va avea loc în luna septembrie.

Lansată de Oameni şi Companii în 2012, Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat

La București, cocktailul de primăvară al comunităţii a beneficiat de susţinerea partenerilor Vodafone România, Automobile Bavaria, Raiffeisen Bank, Kyocera, HP, Gral Medical, Dent Estet, Emag, Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, Focality, DAS, Farmexpert, Cotnari, Il Passo.

Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu +25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale.

globalmanager2016_2.jpg