totalsoft.jpgCea mai mare companie de software din lume, Oracle, care a achiziţionat în anul 2008 suita de soluţii de project management Primavera, continuă să ofere statutul de reprezentant unic companiei TotalSoft pentru vânzarea acestui produs în România şi Ungaria.

Deşi politica de vânzare a produselor Oracle se bazează pe o reţea globală de parteneri de afaceri (Oracle PartnerNetwork) ce cuprinde 15.000 de companii care oferă soluţii bazate pe tehnologie Oracle, în cazul României şi Ungariei producătorul mondial a hotărât să rămâna la un singur partener – compania TotalSoft.

Decizia s-a bazat pe competenţele deosebite în domeniul project managementului precum şi pe experienţa de peste 15 ani a TotalSoft în vânzarea sistemului Primavera şi a serviciilor adiacente (implementare, consultanţă, scolarizare şi suport tehnic).

TotalSoft, parte a Grupului Global Finance, companie de investiţii private, lider în Europa de Sud-Est, are un portofoliul de peste 600 de implementări Primavera şi peste 5000 de project manageri scolarizaţi şi atestaţi internaţional în centrele sale de training.

“Cea mai mare realizare obţinută de TotalSoft prin promovarea soluţiei Primavera a fost conştientizarea importanţei managementului de proiect şi schimarea procedurilor de lucru cu proiectele în România. A fost o muncă susţinută, timp de un deceniu şi jumatate, care ne-a adus o cotă de piaţă de 90% şi statutul de formator şi principal promotor al profesiei de Project Management în România. Decizia Oracle-Primavera GBU garantează continuarea poveştii de succes scrisă de TotalSoft” , declară Bogdanel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle în cadrul TotalSoft.

Ultimele luni au fost bogate în certificări pentru TotalSoft – Divizia Primavera, compania obţinând din partea Oracle certificarea “First Level Technical Support Provider” pentru România şi Ungaria. De asemenea, doi membrii ai echipei TotalSoft au devenit traineri autorizaţi de Ministerul Muncii pentru formarea de project manageri în România.

Ţinând cont de gradul în care criza economică a afectat segmentele de activitate care au nevoie stringentă de sisteme de project management (construcţii, administraţie publică sau regii autonome/companii naţionale) anul 2010 reprezintă pentru divizia Primavera – Oracle a TotalSoft o provocare. Creşterea de 30% a cifrei de afaceri pe segmentul de management de proiect şi continuarea performanţelor în implementarea sistemului Primavera sunt preocupări strategice pentru aceasta.

Despre Oracle

Oracle este cea mai mare companie de software din lume cu un portofoliul de 345.000 clienţi – incluzând aici 100 din cele mai valoroase companii la nivel mondial – răspândite în mai mult de 145 ţări.

Despre TotalSoft

Cu peste 15 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Având 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 21 de ţări, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în verticale ca financiar-bancar, distribuţie, retail, medical, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera în România şi Ungaria şi este formatorul şi principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional în project management. Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa în 1991.

Pentru mai multe informatii, accesati www.totalsoft.ro si www.charisma.ro.