Compania Naţională UNIFARM S.A. continuă acţiunile de sprijin ale victimelor tragediei de vineri seara din Clubul Colectiv din Bucureşti. Având ȋn vedere informaţiile vehiculate ȋn media, din dorinta de a veni în sprijinul persoanelor care sunt solidare cu victimele, C.N. UNIFARM S.A. s-a mobilizat organizând ȋn mod controlat activitea de donare si pentru a asigura trasabilitatea tuturor donatiilor, astfel ȋncât acestea sa ajungă ȋn timp util acolo unde este nevoie, dupa controalele de calitate.

C. N. UNIFARM S.A. roagă potenţialii donatori de medicamente si consumabile medicale să contacteze reprezentanţii companiei pentru:

– distribuirea corecta si potrivit necesitatilor specifice fiecarui spital;

– verificarea conditiilor in care au fost pastrate,termene de valabilitate,etc (face parte din obligatiile companiei noastre);

– coordonarea traseului ulterior al produselor – unde ajung, cine le folosește, etc.
Persoană de contact: Adrian Vasile, telefon 0742.143.751, email: office@unifarm.ro.

“Toate donațiile precum și destinația lor, modul în care au fost utilizate și de către cine, vor fi făcute publice pe site-ul companiei, www.unifarm.ro. Propunem donatorilor această modalitate de lucru, transparentă și coordonată pentru a asigura rapida și mai ales echitabila distribuție spre folosul pacienților”, a declarat Adrian Ionel, preşedintele Consiliului de Administraţie C.N. UNIFARM S.A.