Organizatia PSD Cluj-Napoca a decis sa-l ajute pe presedintele interimar al PD, Emil Boc, in demersurile sale pe langa Guvernul Romaniei in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
In acest sens, PSD Cluj-Napoca ii va inmana liderului democrat listele cu cele 80.000 de semnaturi adunate din intreg judetul pentru sustinerea acestui proiect. Presedintele organizatiei municipale a PSD, Remus Lapusan, a declarat joi ca toata lumea sustine continuarea lucrarilor, inclusiv Emil Boc, insa realitatea arata ca in bugetul de stat au fost alocati prea putini bani pentru acest proiect. In bugetul pe acest an a fost cuprinsa suma de 200 de milioane de euro pentru lucrari, cand de fapt ar fi fost nevoie de cel putin 600 de milioane de euro.

„Vrem sa-l ajutam pe presedintele interimar al PD sa aiba un dialog mai bun cu ministrul Transporturilor, care ii este subordonat pe linie politica”, a spus liderul PSD Cluj-Napoca. Remus Lapusan a precizat ca listele cu cele 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta lui Emil Boc cantaresc aproximativ 10 kilograme.