Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că, de miercuri, funcţionarii instituţiei şi din subordonate care nu folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi.

„Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu ştiu cum i-a obişnuit fosta administraţie, însă vă spun ferm că eu nu voi tolera aşa ceva. De astăzi, toţi funcţionarii primăriei şi din subordonate care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi. E simplu: eşti plătit cât munceşti. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice şi să ne comunice situaţia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

De asemenea, ea a precizat că regulamentul intern va fi schimbat, pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14,00, ci până la 16,00, cum e normal.

„Să ştiţi că există şi altfel de angajaţi. Sunt funcţionari care stau până seara şi muncesc în locul celor absenţi. Iar frustrarea este imensă atunci când unul munceşte şi zece privesc cu dispreţ la el”, a adăugat Clotilde Armand. AGERPRES