classic_dome.jpgDin 1993 si pana in prezent, Classic Dome s-a afirmat ca unul dintre jucatorii majori de pe piata constructiilor din Romania. Acest lucru a fost posibil datorita conducerii si angajatilor ce au dat dovada de adaptabilitate ridicata la conditiile dictate de mediul in care activam. Nu s-au hazardat, au rezistat in perioadele economiei „turbulente”, au crescut organic. An de an, lucrare cu lucrare, au extins portofoliul de activitati specifice segmentului.

Acum, Classic Dome este o companie de constructii matura, cu un portofoliu ce vorbeste de la sine, cuprinzand proiecte finalizate in termen si la cheie din toate sectoarele industriei constructiilor (civil, industrial, retail, birouri, baze sportive si de agrement).

Domeniile de activitate ale companiei sunt:

– Proiectare si executie constructii civile si industriale, inclusiv lucrari de restaurare, reparatii, finisaje, amenajari interioare si exterioare.

– Proiectare si executie instalatii electrice, termice si tehnico-sanitare pentru constructii.

– Proiectare si executie lucrari utilitare pentru fluide, electricitate si telecomunicatii.

– Anteprenoriat in constructii.

– A obtinut atestatul de furnizor de servicii in domeniul feroviar in 2001.

– A obtinut atestatul de autorizare pentru efectuarea de servicii in domeniul aviatiei civile din Romania din 2003, prelungit si extins in 2004.

– Este membru NRCA (organizatia americana nationala a hidroizolatorilor).

– Este autorizata de catre Ministerul Culturii si Cultelor sa execute lucrari privind protejarea monumentelor istorice.

Avantaje-cheie

Compania a reusit sa se impuna intr-un cadru concurential puternic, cu o semnificativa componenta internationala (datorata si investitiilor straine masive in Romania) prin implementarea unor sisteme de management si gestiune recunoscute la nivel global:

– Utilajele, tehnologiile si materialele folosite sunt de ultima generatie, conforme cu cerintele proiectului si oferta agreata de client.

– Resursele umane de care dispune compania sunt de calitate si actioneaza intr-un cadru de lucru motivant si responsabil, sigur si tehnologizat adecvat cerintelor.

– Ofera clientilor consultanta de specialitate, pentru atingerea tintelor calitate-eficienta

– Are capacitatea de a aborda proiecte de investitii de la idee pana la „cheie”.

– Are parteneriate solide cu specialisti in domeniu – de la Universitatile tehnice in constructii si institute tehnice de specialitate, cu laboratoare de incercari, cu furnizori de materiale din tara si strainatate, pana la furnizori de servicii si subcontractanti selectionati pe criterii de competenta.

– A implementat si imbunatateste mereu sisteme integrate de gestionare a resurselor si proiectelor – ERP.

– Autocontrolul este permanent, certificarea o are insa de la organismele abilitate: Certificare ISO seria 9000 incepand cu anul 2000 si ISO 9001:2001 de la AFER, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, SA 8000:2008 de la AJA REGISTRARS ROMANIA, din 2009 si QMARK – marca de calitate in constructii, de la AJA REGISTRARS ROMANIA.

– Monitorizeaza indeaproape si controleaza aspectele de mediu si elementele de sanatate si securitate ocupationala si indeplinirea cerintelor standardelor in domeniu, inclusiv al responsabiltattii sociale.

Mai presus de orice, expansiunea Classic Dome se datoreaza, in proportie de peste 70%, clientilor pe termen lung, atat investitori interni cat si firme multinationale. Acestia au apelat in mod constant la serviciile companiei, recunoscand seriozitatea si calitatea ridicata a lucrarilor efectuate. Raportul calitate-pret al lucrarilor executate de compania Classic este un fapt real.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul companiei, www.classicdome.ro.