Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş s-au întâlnit pe 24 decembrie în şedinţă de îndată, pentru prelungirea termenelor de implementare pentru două proiecte de infrastructură care vor continua şi în 2016.

„Au fost prelungite termenele de execuţie pe proiectul de reabilitare a drumului judeţean Baia Sprie- Bârsana (55 km), drum aflat în lucru din toamna acestui an, lucrare care teoretic ar fi trebuit să aibă finalizarea în decembrie cât şi pe proiectul de implementare a circuitului turistic destinat bisericilor de lemn din Maramureş. Cele două proiecte sunt finanţate din fonduri europene şi trebuia să respectăm procedura prin care anunţăm prelungirea termenelor de execuţie”, a declarat vicepreşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea.

Lucrarea de reparaţie a drumului judeţean Baia Sprie- Cavnic – Ocna Şugatag – Bârsana a început în luna septembrie, reparaţia fiind mereu amânată din cauza unor contestaţii depuse de firmele care au licitat execuţia investiţiei de aproape 22 milioane de euro. Vicepreşedintele CJ Maramureş a mai precizat că cele două proiecte pentru care consilierii judeţeni au votat în prelungirea termenelor implementării ar putea fi terminate în primăvara anului viitor. AGERPRES