Consiliul Judetean Arges va imprumuta in acest an 20 de milioane de lei pentru repararea sau refacerea unor drumuri judetene.
Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a anuntat ca la suma imprumutata se vor adauga 15 milioane de lei, bani alocati din fonduri proprii. „Vrem sa pastram un ritm al lucrarilor apropiat de cel inregistrat anul trecut si cred ca suma pe care am prevazut-o, aici incluzand si creditul bancar, va fi suficienta”, a declarat Constantin Nicolescu. El a precizat ca institutia pe care o conduce nu va depasi plafonul de indatorare prevazut de lege.

„Dupa accesarea acestui credit, vom ajunge la un nivel de indatorare de 20%, iar legea prevede pana la 30% din venituri. Pastram in continuare o rezerva, pentru a putea participa oricand la cofinantarea unor proiecte”, a spus Constantin Nicolescu. CJ Arges va organiza in urmatoarele doua luni licitatii pentru proiectele mari de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucrarile de reparatii curente fiind executate de serviciul specializat aflat in subordinea institutiei.