Cine va fi câștigătorul titlului de “Orașul Reciclării”?

orasul_reciclarii_afis.jpgPe 25 aprilie, Eco-Rom Ambalaje va anunța municipiul din România care va primi titlul de “Orașul Reciclării”, ca urmare a implicării primăriei acestuia în “bătălia” cu același nume.

Cele 20 de municipii care au luptat în perioada 1 septembrie 2012 – 28 februarie 2013 pentru obținerea marelui titlu sunt: Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, inclusiv Sectorul 1 și Sectorul 6 Bucureşti.

Victoria va fi cucerită de localitatea care a obținut cel mai mare punctaj la calitatea serviciilor de colectare separată a deșeurilor de ambalaje, însemnând accesul populației la containerele pentru hârtie-carton, plastic, metal și sticlă, aspectul acestora și corectitudinea depunerii separate a deșeurilor în fiecare container, dar și scorul obținut la cantitatea de deșeuri colectate precum și la campaniile de conștientizare a populației desfășurate de municipalități.

Astfel, localitatea victorioasă va primi titlul de “Orașul Reciclării” și marele premiu: amenajarea unei zone de picnic conform Legii Picnicului în vigoare, inclusiv cu servicii de colectare separată a deșeurilor de ambalaje.

Mai multe detalii despre aceasta şi informaţii despre colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje pot fi aflate accesând site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

IMAGE PR – Ruxandra Popescu;

Telefon – +4 021.224.67.34/36; 0742.011.292;

E-mail – ruxandra.popescu@imagepr.ro