Primăria municipiului Focşani aşteaptă de la cetăţeni propuneri de proiecte publice locale, în vederea întocmirii Strategiei de dezvoltare locală pentru perioada 2021 – 2027.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de reprezentanţii municipalităţii, cetăţenii pot depune propuneri de proiecte privind dezvoltarea economică, mediul înconjurător şi spaţiul verde, transportul şi conectivitatea urbană, administraţia publică, educaţia sau sănătatea. De asemenea, pot fi abordate teme ca asistenţa socială, ecologia, digitalizarea sau apropierea de cetăţeni.

„Primăria aşteaptă idei de proiecte de la cetăţeni, pentru realizarea Strategiei de dezvoltare locală a municipiului Focşani 2021-2027. Opinia cetăţenilor este importantă pentru dezvoltarea comunităţii noastre, drept pentru care Primăria Municipiului Focşani demarează o consultare publică prin care aşteaptă de la focşăneni propuneri de proiecte care, dacă se dovedesc viabile, ar urma să fie incluse în strategia de dezvoltare locală”, precizează sursa citată.

Cetăţenii au la dispoziţie un chestionar online pe care îl pot completa. În cazul în care o persoană susţine mai multe idei de proiect pe o anumită tematică, aceasta poate completa chestionarul de mai multe ori, în funcţie de numărul de idei. AGERPRES