Cei mai experimentați bicicliști își dau întâlnire la “I Wheel for Moinești Zemeș”!

iwheel.jpgMunicipalitatea Moinești, în parteneriat cu Asociația Activ Moinești și OMV Petrom, așteaptă doritorii la cea de-a patra ediție a uneia dintre cele mai îndrăgite competiții de mountain-bike de la noi din țară – ”I Wheel for Moinești Zemeș”! Haide să îi cunoști pe cei mai talentați sportivi pe două roți, pe cei care vor să își potolească setea de adrenalină pe culmi abrupte și, împreună cu ei, descoperă câteva dintre cele mai frumoase peisaje din România!

Competiția are loc pe data de 20 septembrie, cu startul în municipiul Moinești, județul Bacău. Suma obținută din înscrierile în competiție va fi folosită pentru susținerea clubului de Mountain Bike „I Wheel Bike Club” din Moinești și Zemeș, cu scopul de a-l dezvolta și de a sprijini micii bicicliști din comunitate. Mai multe detalii despre competiție poți citi pe www.iwheel.ro.

Pe lângă concurs, ai ocazia de a vizita Târgul de Toamnă desfășurat în localitățile Moinești și Zemeș, în cadrul căruia micii antreprenori locali își vor expune produsele tradiționale.