canon1.jpgCanon imageFORMULA P-150 este cel mai rapid scanner duplex cu alimentare USB din piaţă, reprezentând o soluţie portabilă de scanare pentru orice situaţie.

Capabil să scaneze în modul duplex la o singură trecere şi viteză de 15 pagini pe minut (30 ipm).

Design-ul ultra-compact îl face ideal pentru utilizatorul de acasă, SOHO sau persoanele cu funcţii executive.

Software-ul integrat permite scanarea imediată pe orice laptop sau PC desktop.

Canon imageFORMULA P-150 este un produs unic pentru clasa din care face parte, deţinând un soft integrat ce permite scanare imediată pe orice PC, cele mai rapide viteze de scanare pentru un dispozitiv ce foloseşte o alimentare pe USB şi un document feeder ce poate conţine 20 de coli.

Capabil să scaneze până la 15 pagini pe minut, modelul Canon imageFORMULA P-150 operează la o viteză de două ori mai mare decât cea a celui mai apropiat competitor şi îşi poate menţine performanţele folosind doar alimentarea pe USB. Unul dintre cele mai mici scannere A4 duplex disponibile pe piaţă, Canon imageFORMULA P-150 este dispozitivul perfect pentru utilizatorul aflat în mişcare, acasă sau la birou.

Design-ul slim şi stilat al modelului Canon imageFORMULA P-150 se potriveşte perfect mediilor de lucru SOHO, unde spaţiul de pe birou este de cele mai multe ori limitat, iar uşurinţa în utilizare permite până şi începătorilor să lucreze rapid şi eficient.

De asemenea, acest model este instrumentul perfect pentru utilizatorii business, ce au nevoie de un transfer rapid al documentelor către birou atunci când vizitează clienţi sau sunt plecaţi în deplasări. Facturi, confirmări de plată, contracte, chitanţe, fotografii sau notiţe de mână sunt doar câteva dintre documentele care pot fi scanate şi transferate către birou, indiferent de locaţia la care vă aflaţi. imageFORMULA P-150 se potriveşte perfect în domeniul de activitate al mai multor sectoare din industrie, inclusiv cel bancar, asigurări, guvernamental, medical, transporturi, telecomunicaţii şi educaţie, unde arhivarea documentelor, recuperarea şi stocarea lor sunt vitale pentru succesul activităţii.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe declară: “Echipa de ingineri Canon a reinventat conceptul de scanner portabil oferind unul dintre cele mai rapide şi uşoare produse din clasa sa, prin combinarea portabilităţii cu un design contemporan, finisaj în negru lucios şi demonstrând încă o dată supremaţia Canon în tehnologia de imagine, inovaţie şi stil, pentru acest segment de piaţă.

Imaginaţi-vă un om de vânzări sau un broker mereu în deplasare care are nevoie să transfere documentele către birou pentru procesare. În anii trecuţi, erau nevoiţi să călătorească de cel puţin două sau trei ori pe săptămână, pentru a transfera la birou documentele. Cu un design compact, o funcţionare rapidă şi o alimentare pe USB, modelul Canon imageFORMULA P-150 îmbunătăţeşte productivitatea, permiţând scanarea documentelor în orice locaţie precum şi transferul rapid al acestora către birou, cu doar o simplă apăsare de buton”.

Softul CaptureOnTouch Lite integrat, permite utilizatorilor se conecteze scannerul la orice computer desktop sau laptop, fără a fi necesară instalarea de drivere sau pachete de aplicaţii suplimentare, transformând astfel modelul imageFORMULA P-150 într-un scanner cu adevărat portabil. Pentru uşurinţă în utilizare, scannerul este livrat împreună cu varianta standard a pachetului software CaptureOnTouch, ce permite procesarea simplă şi rapidă a operaţiilor de scanare. Scanarea la calitate ridicată este posibilă mulţumită funcţiilor încorporate, cum ar fi dectectarea automată a formatului de pagină, orientarea textului şi calibrarea culorilor.

Pentru o integrare rapidă cu orice aplicaţie desktop, scannerul include driverele standard ISIS şi TWAIN. În plus, pachetul software integrat beneficiază de uneltele BizCard Reader pentru o scanare şi utilizare rapidă a cărţilor de vizită, şi Paperport pentru un management eficient al documentelor.

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Canon are convingerea că luarea în considerare a climatului social şi a mediului înconjurător reprezintă o parte integrantă a unei afaceri sănătoase. Acest aspect este inclus în filozofia companiei, Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”.

Mai multe informaţii despre Canon Europe sunt disponibile pe www.canon-europe.com