In turul doi al alegerilor pentru functia de primar al municipiului Alexandria se vor intrece Victor Dragusin (PSD) si Constantin Filip (PD-L).
Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean (BEJ) Teleorman, Viorel Dinca, a declarat ca din numarul total de 19.959 voturi valabil exprimate, Victor Dragusin a obtinut 6.585, Constantin Filip – 3.834, Constantin Cula (PNL) – 3.246, Teodor Nitulescu (PC) – 2.984 si Florica Mara (PRM) – 2.008, in cursa electorala aflandu-se zece candidati.

Social-democratul Victor Dragusin, de profesie inginer, este viceprimar al municipiului Alexandria din anul 2000, in timp ce liberalul Constantin Filip – profesor de educatie fizica, se afla la a patra tentativa de a se instala in fotoliul de edil-sef al celei mai mari localitati din Teleorman.

Pentru Consiliul Local Alexandria, cele 21 de mandate au fost impartite, conform voturilor, intre reprezentantii PSD – sapte mandate, PD-L – cinci mandate, PNL – patru, Partidului Conservator – trei si Partidului Romania Mare – doua mandate.