Candidatii PD-L, castigatori in trei orase din judetul Alba

Partidul Democrat-Liberal a castigat in Alba, dupa cel de-al doilea tur de scrutin, inca 16 mandate de primar, Partidul National Liberal alte 13 mandate, iar candidatii Partidului Social Democrat au obtinut victoria in cinci comune.
Potrivit datelor finale date publicitatii, candidatul Partidul National Taranesc Crestin Democrat a castigat Primaria orasului Ocna Mures, iar cel al Partidului Romania Mare a obtinut victoria in comuna Intregalde.

In cele 35 de circumscriptii electorale in care s-a desfasurat, duminica, al doilea tur de scrutin, 15 primari in functie au fost confirmati de alegatori pentru un nou mandat.

A castigat al treilea mandat de primar liberalul Mihai Horatiu Josan in municipiul Aiud, liberalul Calin Andres a fost reales in functie pentru a dpoua oara in orasul Cimpeni, democrat-liberalul Silviu Ponoran a fost ales pentru a patra oara primar in orasul Zlatna, iar Tiberiu Ratiu (PD-L) a fost reales in orasul Abrud. In orasul Ocna Mures, candidatul PNTCD l-a invins pe cel al PD-L cu o diferenta de aproape 600 de voturi.