Candidati cu nume aproape identice pentru Primaria Deva

Doi candidati ale caror nume difera doar printr-o litera vor intra in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Deva, unul dintre ei fiind primarul in functie, iar celalalt un tamplar.
Partidul National Liberal l-a desemnat sa candideze la Primaria Deva, pentru al patrulea mandat, pe Mircia Muntean, unul dintre contracandidatii sai fiind Mircea Muntean din partea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC).

Presedintele PNL Deva, Florin Oancea, a declarat ca UPSC incearca sa-i induca in eroare pe locuitorii municipiului Deva prin asemanarea de nume. “Este pacat ca unele partide ii desconsidera pe locuitorii municipiului Deva si cred ca acestia nu ar fi bine informati. Prin campania pe care o vom duce si prin ceea ce a realizat primarul Mircia Muntean suntem siguri ca oamenii nu se vor lasa pacaliti de un candidat care are un nume aproape identic”, a afirmat presedintele PNL Deva.

Pe de alta parte, presedintele UPSC Hunedoara sustine ca desemnarea candidatului partidului face parte din strategia electorala a formatiunii politice. “Este vorba de strategia electorala a partidului. Fiecare isi face strategia asa cum considera de cuviinta”, a declarat presedintele UPSC Hunedoara.

Candidatul UPSC este plecat in strainatate si va reveni in tara dupa Sarbatorile de Pasti, cand va fi prezentat electoratului. In cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Deva s-au inscris 11 candidati.