oamenii_timp_botosani.jpgProf. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei “Timpul” și Ovidiu Portariuc, Primarul Municipiului Botoșani, au lansat pe 10 august Campania “OAMENII TIMPULUI” în Județul Botoșani. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Botoșani.

“Campania este inițiată de Revista Timpul, revistă la care a lucrat și pe care a condus-o timp de câțiva ani poetul Mihai Eminescu. Consider că este foarte important ca proiectul să fie sprijinit de comunitatea locală. O astfel de inițiativă înseamnă promovarea orașului Botoșani la nivel național”, a declarat primarul Municipiului Botoșani.

Organizatorii Campaniei “Oamenii timpului” au menționat că Gala locală de la Botoșani va avea loc în cursul lunii noiembrie, la eveniment urmând a fi prezentați nominalizații județului în mod oficial comunității locale.

“Mulțumim Primăriei Municipiului Botoșani și domnului primar Portariuc pentru deschiderea și susținerea de care au dat dovadă. Îi invităm și pe aleșii locali de aici să plantăm împreună semințele recunoașterii valorii tradiționale botoșănene. Botoșanii vor rămâne un reper important al acestei Campanii. Să nu uităm că anul trecut, împreună cu pianista Raluca Știrbăț, am demarat campania de salvare a casei lui George Enescu de la Mihăileni și am reușit să demarăm lucrările de reabilitare a acesteia”, a afirmat prof. univ. dr. Daniel Șandru.