Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Vișeu de Sus

Pe 20 noiembrie, „Orașe Curate”, campania națională dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, a luat startul și în Vișeu de Sus. Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la punctul de colectare local.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cuPrimăria Vișeu de Sus și Servicii Urbane Vișeu de Sus, continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru, Motru, Rădăuți, Timișoara, Ploești, Cluj-Napoca, Iași, Vaslui, Comănești, Baia de Arieș, Otopeni și Borșa, între 20 – 24noiembrie locuitorii din Vișeu de Sus vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Vișeu de Suscare va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la punctul de colectare amplasat pe Str. Gării nr. 10 va primi un premiu instant. Programul de funcționare al punctului de colectare din Vișeu de Sus este zilnic, între orele 8.00 – 16.00.

Campania din Vișeu de Sus continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban. Pentru mai multe detalii accesați http://www.ecotic.ro.