camex-brasov.jpgIn perioada 30 martie-2 aprilie, la Sala Sporturilor, toti brasovenii, si nu numai, sunt invitati sa viziteze cea de-a IV-a editie locala a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Editia din acest an reuneste la Brasov 200 de companii locale, nationale si internationale, companii din domeniul constructiilor si instalatiilor. Anul acesta CAMEX Brasov a inregistrat o crestere spectaculoasa, numarul de firme dublandu-se. Interesul oamenilor de afaceri pentru aceasta zona s-a dovedit foarte mare, domeniul constructiilor si al instalatiilor cunoscand o dezvoltare in continua crestere in ultimii ani.

Editia de anul acesta, organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, are ca parteneri de retea companiile Romstal, Policolor, RPC Distribution, Lindab, partener de eveniment compania Kuadra, partener media Misiunea Casa, companii de renume in domeniul constructiilor si al instalatiilor. Constructori de cartiere rezidentiale sau hale industriale, producatori tamplarie PVC, companii specializate in restaurarea cladirilor, importatori de gresie, faianta si de vopsele, toti sunt reuniti la Sala Sporturilor pentru patru zile sub brandul CAMEX.

Celor interesati de cumpararea sau de construirea unei case, reprezentantii bancari li se va acorda gratuit consultanta financiara dorita, precum si cele mai competente sfaturi. Cele peste 200 de companii prezente va provoaca sa le vizitati standurile, cu demonstratii inedite, sfaturi de la specialisti, produse la preturi de producator, de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, si duminica de la 10:00 pana la 14:00.

Vizitatorii profesionisti (companii de constructii, arhitecti, proiectanti, instalatori, meseriasi in constructii) si reprezentantii de companii, au anul acesta rezervat un spatiu special de acces. Este vorba de